Jooga

Tuurin kesäjooga

Junamajoitus, Tuuri Station, Asemakuja 1, 63610, Tuuri

Jooga on lähtöisin Intiasta ja siinä keskitytään kehoon, mieleen ja henkisyyteen. Joogiset harjoitukset luovat paremman yhteyden näiden kolmen välille. Jooga auttaa sinua rentoutumaan, lievittämään stressiä sekä rakentamaan voimaa ja joustavuutta fyysisten asentojen (asanat), hengitysmenetelmien ja meditaation avulla. Kaikki tunnit soveltuvat hyvin myös aloittelijoille eli jos jooga ei ole tuttua, pystyt olemaan mukana näissä harjoituksissa. Matot, vyöt ja blokit löytyvät aseman joogasalista.

Hathajooga ja yinjooga, torstaisin, 4.6-22.8.2020, 17.30-20.30

Opettaja: Kati (Suomeksi)

Lempeä Hathajooga (klo 17.30-18.45) – Teemme yhdessä lempeitä, venyttäviä ja rentouttavia joogaharjoituksia. Asanoiden terapeuttiset vaikutukset hoitavat ja parantavat sinua kokonaisvaltaisesti. Jokainen tunti on hieman erilainen kokonaisuus ja asanat ohjataan lempeällä otteella.

Meditatiivinen Yinjooga (klo 19.15-20.30) – Tässä harjoituksessa päästetään irti kaikesta suorittamisesta ja siirrytään passiivisempaan joogaharjoitukseen. Yin on hyvä vastapaino aktiivisemmalle (yang) joogaharjoitukselle tai kun tahdot palautua kehoa ja mieltä stressaavista asioista. Asanoissa ollaan useiden minuuttien ajan, jolloin keho pysähtyy ja rauhoittuu kunnolla.

Hinnat: 6 x 60€, 12x 120€, 1 x 12€ (norm)/10€ (junamajoittujat)

Yhteystiedot: Kati Torkko, kati.torkko@gmail.com, www.katimandala.fi

Tantrajooga, lauantaisin, 27.6-1.08.2020, 16:00-17:15

Opettaja: Sandra (englanniksi)

Tantrajoogan harjoitukset pohjautuvat vanhaan perinteeseen; kuuden joogakerran aikana tehdään asanoita, mantroja, käsimudria, hengitysharjoituksia (pranayma, bhanda), meditaatioharjoituksia ja  jooganidraa.  Käytämme kehon hienovaraisia energioita fyysisen, emotionaalisen ja henkisen hyvinvointimme parantamiseksi.

Hinnat: 10€/kerta

Yhteystiedot: Sandra Haukka, 044 987 8069, info@tuuristation.fi, www.tuuristation.fi/jooga

Jooga Flow, tiistai, 14.7-18.8.2020, 09:15-10.30

Yhteistyössä joogakoulu sanmayan kanssa, Seinäjoki

Opettaja: Johanna (14.7-28.7) ja Sandra (englanniksi) (4.8-18.8)

Flow tunnilla siirrymme asanasta toiseen jatkuvan liikkeen kautta, hengityksen avulla. Harjoitus tasapainottaa energioita kehossa, ja harjoitus tehdään omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Keskitymme voimaan, kestävyyteen ja hengitykseen, ja tunti sopii kaiken tasoisille joogaajille.

Hinnat: 10€/kerta

Yhteystiedot: Johanna Mäkynen, 0503425590, joogapaja@gmail.comwww.sanmaya.fi

Workshop: Yinjooga + hoitavat kristallit (kivet), sunnuntai, 2.8.2020, 16:00-18:00

Ohjaaja: Kati Torkko

Tässä workshopissa teemme ihanan rentouttavia ja rauhallisia yin jooga-asanoita. Menemme tässä joogaharjoituksessa läpi kehon chakrat eli olemme pidempiä aikoja jokaista chakraa hoitavissa asanoissa tasapainottaen kehon päästä varpaisiin. Asanoiden parantavan vaikutuksen lisäksi otamme mukaan hoitavat kristallit, jotka hoitavat aina kyseistä chakraa eli saat tuplasti itseäsi hoitavaa olotilaa tästä workshopista. Kristallit saat lainaksi paikan päältä eli sinulle ei tarvitse olla omia mukana eikä tietoa joogasta tai kristalleista. Päätämme harjoituksen jooganidraan (unijoogaharjoitus), joka samalla rentouttaa ja virkistää. Tämä workshop soveltuu erinomaisesti vaikka et olisi aikaisemmin joogaillut. PS: Workshopista voit ostaa myös Katin tuomia kristalleja itsellesi!

Hinta: 40€

Ilmoittautuminen: https://holvi.com/shop/shamaanitar/section/shamaanittaren-workshopit. Maksettuasi olet varannut itsellesi paikan. Paikkoja tähän workshoppiin on tarjolla 12.

Yhteystiedot: Kati Torkko,  kati.torkko@gmail.com, www.katimandala.fi

Tutustuminen Astangajoogaan työpajalauantai, 29.8.2020, 10:00-13:00

Yhteistyössä joogakoulu sanmayan kanssa, Seinäjoki

Opettaja: Johanna (Suomeksi)

Astanga jooga on dynaaminen joogamuoto, joka yhdistää liikkeen ja hengityksen. Tässä kolmen tunnin workshopissa tutustutaan astangan ensimmäiseen sarjaan, joka tuo voimaa ja joustavuutta kehoon sekä puhdistaa kehoa ja mieltä. Workshop sopii yhtä hyvin aloittelijoille kuin niille, jotka haluavat tietää lisää astangan eri asanoista. Keskitymme erityisesti astangan seisomasarjaan ja tutkailemme samalla istumasarjaa ja päättäviä asanoita.

Hinta: 40€

Yhteystiedot: Johanna Mäkynen, 0503425590, joogapaja@gmail.com, www.sanmaya.fi