Jooga

Jooga on lähtöisin Intiasta ja siinä keskitytään kehoon, mieleen ja henkisyyteen. Joogiset harjoitukset luovat paremman yhteyden näiden kolmen välille. Jooga auttaa sinua rentoutumaan, lievittämään stressiä sekä rakentamaan voimaa ja joustavuutta fyysisten asentojen (asanat), hengitysmenetelmien ja meditaation avulla. Kaikki tunnit soveltuvat hyvin myös aloittelijoille eli jos jooga ei ole tuttua, pystyt olemaan mukana näissä harjoituksissa. Matot, vyöt ja blokit löytyvät aseman joogasalista.

Viimeiset tapahtumat

TÄYDENKUUN RETRIITTIT, 20-22.8.2021

Upea täydenkuun jooga – ja hyvinvointiretriitti on tulossa Elokuussa. Mukaan retriittiin mahtuu vielä muutama ja huoneita on tällä hetkellä vapaana 3 kpl. Katso tarkempi ohjelma ja muu retriitti-info sivuilta ja ilmoittaudu mukaan! www.katimandalayoga.fi/retriitti/

ELOKUUN JOOGASUNNUNTAIT, 8.8 & 15.8.2021

Hatha (lempeä & rentouttava): 17:30-18:45

Yin (rauhallinen & palauttava): 19:15-20:30

Hinta: 12€

YINJOOGAA KYNTTILÄNVALOSSA + TÄYDENKUUN ENERGIOISSA, 22.8.2021, 18:00-20:00

Hemmottele itseäsi tällä upealla 2 tunnin mittaiselle yinjoogaharjoituksella. Tässä illassa voit vapauttaa itsesi kaikesta suorittamispaineesta ja vain nauttia. Teemme mahdollisimman rentouttavia ja pitkiä yinjooga-asentoja, jossa mieli kääntyy meditatiiviseen olotilaan ja keho uppoaa syvärentoutukseen. Joogaamme tunnelmallisessa kynttilänvalossa ja elokuun täydenkuun energioissa.

Hinta: 20€

OPETTAJA

 

AYURVEDA YOGA, TI, 29.6-10.8.2021, 18:30-20:00

Sisarustieteinä Ayurveda ja jooga ovat muinaisia intialaisia käytäntöjä, jotka auttavat meitä saavuttamaan fyysisen, mielen ja henkisen hyvinvoinnin. Ayurveda on kokonaisvaltainen ja ennalta ehkäisevä parantava lähestymistapa, joka käyttää ruokavaliota, yrttejä, liikuntaa ja elämäntapakäytäntöjä palauttamaan tasapainomme ja poistamaan ama (toksiinit) kehostamme. Tämä lähestymistapa tunnistaa, että meillä on ainutlaatuinen Prakruti tai doshic-kehon ja mielen rakenne (Vata, Pitta ja Kapha tai niiden yhdistelmä), joka määrittää fyysisen ulkonäön, ajattelutavat ja käyttäytymisen. Ayurveda pitää joogaa tärkeimpänä liikuntamuotona, koska se kykenee tasapainottamaan fyysisen kehon, luomaan energiavirran auttamaan ohjaamaan huomiomme sisällä ja hoitamaan erilaisia sairauksia (Frawley, 2013).

Tämän seitsemän istunnon aikana esitetyn Ayurveda Yoga sarjan tarkoituksena on lisätä tietoisuuttasi Ayurvedan periaatteista ja käytännöistä, tunnistaa ainutlaatuinen Prakruti ja soveltaa tätä tietoa joogatunneilla. Jokaisessa Ayurveda Yoga sarjan istunnossa teemme:

– keskustelemme Ayurvedan keskeisestä osasta

– jakaa omat asiaankuuluvat kokemuksemme ja uskomuksemme

– harjoittelemme jooga-asanoja, meditaatiota ja pranayamaa prakrutimme perusteella.

Sarjan lopussa voit harkita seuraavan askeleen ottamista ja liittymistä Ayurveda-elämäntyyliin liittyvään haasteeseemme.

Katso lisätietoja kustakin istunnosta (englanniksi) TÄÄLTÄ.

Opettaja: Sandra Haukka (englanniksi), 0449878069, info@tuuristation.fi

Jooga-allianssin hyväksymä 200 tunnin Tantra-jooga-opettaja + 300 tunnin Arogya-jooga (joogaterapia) opettaja.

Hinnat:

– 7 x 70€

– 1 x 12€ (kertamaksu valitulle tunnille)/Tuurin aseman junamajoituksen yöpyjät 10€