Ayurveda+Jooga

Sisarustieteinä Ayurveda ja jooga ovat muinaisia intialaisia käytäntöjä, jotka auttavat meitä saavuttamaan fyysisen, mielen ja henkisen hyvinvoinnin.

Ayurveda on kokonaisvaltainen ja ennalta ehkäisevä parantava lähestymistapa, joka käyttää ruokavaliota, yrttejä, liikuntaa ja elämäntapakäytäntöjä palauttamaan tasapainomme ja poistamaan ama (toksiinit) kehostamme. Tämä lähestymistapa tunnistaa, että meillä on ainutlaatuinen Prakruti tai doshic-kehon ja mielen rakenne (Vata, Pitta ja Kapha tai niiden yhdistelmä), joka määrittää fyysisen ulkonäön, ajattelutavat ja käyttäytymisen.

Ayurveda pitää joogaa tärkeimpänä liikuntamuotona, koska se kykenee tasapainottamaan fyysisen kehon, luomaan energiavirran auttamaan ohjaamaan huomiomme sisällä ja hoitamaan erilaisia sairauksia (Frawley, 2013)*.

*Frawley, D. (2013). Yoga and Ayurveda: self-healing and self-realization. Motilal Banarsidass

Ayurveda Yoga Suomi on terveys ja hyvinvointipalvelu, jonka tarkoituksena on auttaa ihmisiä löytämään ja soveltamaan Ayurvedan ja joogan etuja. Teemme yhteistyötä samanmielisten ammattilaisten ja toimittajien kanssa tämän palvelun toimittamiseksi. Tarjoamme:

Ayurveda joogatunnit /sarjat – osallistujat lisäävät Ayurvedan tietoisuuttaan, tunnistavat ainutlaatuisen Prakrutin ja soveltavat osan tästä tiedosta joogatunneilla (29.6-10.8 2021). Katso lisätietoja TÄÄLTÄ.

Ayurveda Lifestyle Challenge – osallistujat saavat räätälöidyn suunnitelman ja valmennuksen 7/14/30 päivän Ayurveda Lifestyle Challenge -ohjelmaan, joka perustuu heidän Prakrutiinsa (dosha), tavoitteisiin ja tarpeisiin.

Ayurvedayoga.fi# – markkinoi Ayurvedan ja joogaharjoittajien ja toimittajien tuotteita ja palveluja Suomessa ja sen ulkopuolella. Sivusto sisältää jäsenprofiileja, tutkimusta ja resursseja.

Ayurveda + Joogayhteisö# – jäsenet ovat harjoittajia, toimittajia ja muita, joilla on yhteinen tavoite terveydelle ja hyvinvoinnille Ayurvedan, joogan ja siihen liittyvien toimintojen kautta.

Tilat ja majoitus – Junamajoitus/Tuurin asemalla on kaksi kunnostettua tilaa, jotka sopivat erinomaisesti luokille, työpajoille ja retriiteille. Jopa 17 osallistujaa voi nukkua kuudessa idänpikajuna tyylisessä junavaunussa, nauttia jaetuista tiloista (esim. ravintolavaunu, puutarha) ja käydä paikallisissa nähtävyyksissä.

#kehitteillä

 

Keitä olemme:

Uranvaihtajat – tutkija / insinööri, josta tuli rautatieasemien omistajia ja joogaharrastajia.

Sandra Haukka – Jooga-allianssin hyväksymä 200 tunnin Tantra-joogaopettaja + 300 tunnin Arogya-jooga (joogaterapia) opettaja, tutkinto Ayurvedassa ja Panchakarmassa (käynnissä).

Ari Haukka – 200 tunnin Tantra-joogaopettaja, tutkinto thai-hieronnasta.

 

Ayurveda Yoga Suomi sosiaalinen media: